W.I.S by Deli erbjuder smakupplevelser för dig som tror på att man äter lika mycket med ögonen som med munnen. Vårt koncept är byggt utifrån visionen att man kan uppnå högre smakupplevelser om man stimulerar fler sinnen än bara smaken, och vi arbetar därför mycket med design och inredning av framförallt vårt kök – men även övriga delarna av lokalen.

Här kan du njuta av Gotländska delikatesser i ett franskt-inspirerat kök, där vi arbetat för att få till det perfekta rummet som ska stimulera både syn-, hörsel- och doftsinne.

Kunden är vårt fokus, och vi har tagit fram samtliga av våra recept genom många års erfarenhet inom köket. Många smaksättningar och idéer kommer från de år som ägarna bodde i Frankrike och drev en litet Franskt bageri i utkanten av Paris. Men med rötterna i Visby så har nästintill samtliga delar på menyn spår av Gotländskt inhemska smakkombinationer också – så att du kan känna dig hemma.

Förutom servering så arbetar vi med catering till små och medelstora företag, och även du som privatperson kan beställa större kvantiteter från vår meny till bröllop, dop, begravningar, födelsedagar eller andra tillställningar med gäster och/eller besökare.
Läs mer om oss och våra tjänster här på vår websida, eller kontakta oss med din beställning!