Som ni vet så är design och stil i köket en av våra hjärtefrågor här på W.I.S by Deli. Vi arbetar i princip hela tiden med att ta fram bättre och estetiskt stiligare form och funktion, eftersom vi så starkt tror på att synintrycken spelar en stor roll för matupplevelsen.
Det är ganska enkelt att förstå om du föreställer dig själv hur det skulle kännas att avnjuta din efterrätt i en möglig och dunkel källare, i jämförelse med en ljus, öppen och väldoftande lokal i varma vänliga färger.

För att sätta pricken över i:et har vi därför investerat i nya köksluckor från www.malarkok.se som kommer att bytas ut här innan jul. Den lokalen vi sitter i har ju en ganska gedigen historia bakom sig, och även om vi har valt att bevara en stor del intakt så var det verkligen dags att byta köksluckor. Färgsättningen och kvaliteten på virket var helt enkelt inte bra längre. Vi passade på att investera i nya lådfronter på en gång, eftersom det var samma problem där.
Det kommer att bli lackerade luckor i frästa pärlspontmönster, som kommer att gå i en antikvit kulör.
Vilket otroligt lyft det kommer att bli, jag längtar!

På gång: Franska recepttavlor
Vi har startat igång ett arbete med att fylla väggen bredvid ”matdisken” med tavlor där vi har ramat in de franska recepten vi arbetat med. En del har vi i riktigt härliga original, på gammalt papper – medan andra har fått renskrivas på datorn i efterhand. Men vi tror att kombinationen av de båda kommer göra sig estetiskt snyggt, och det kommer framförallt att skapa en inspirerande och kreativ känsla.

Franskt recept.

Franskt recept, inspirerande, eller hur?


Eventuellt kommer vi också att sälja dessa framöver i butiken, så om det finns något intresse så får ni gärna lämna en liten kommentar eller höra av er.